Svet-Stranek.cz
IRSKÝ VLKODAV - BELLA MIA Z JIZERSKÝCH LESŮ

O nás:IRSKÝ VLKODAV - BELLA MIA z Jizerských lesů

O nás

Jeden velký splněný sen.
 
Ještě před pár měsíci by nás ani nenapadlo, že si můj manžel splní svůj sen. Stále básnil, že až jednou....., tak si pořídí Irského Vlkodava.
U mě pochopení moc nenacházel, protože jsem si říkala, že nás takový pes sežere a že je moc velký a já se velkých psů ne bojím, ale mám k nim respekt.
Jenže pak se něco stalo já toho OBRA viděla na vlastní oči.
A k mému údivu, byl milí no prostě užasný jak by řekla jedna paní, famozní. A jak to tak v životě bývá u nás se konala výstava psů. Tam jsme se seznámili s moc příjemnou paní Petrou, která má chovnou stanici Irských Vlkodavů a co čert nechtěl zrovna narozená štěňátka.
 
Po domluvě jsme následující týden jeli si  jedno štěňátko vybrat. Měli jsme představu, že to bude určitě fenka a ta nejhezčí, ale když jsme tam přijeli a na nás se sesipalo všech těch 8 štěňátek, tak jsme byli v koncích  Všechny, byli krásné a bylo to těžké rozhodování, ale nakonec jsme si vybrali tu co k nám přišla jako první a měla růzouvou kaničku o kolo krku. A pro to jsme jí začali říkat růžovka.
Nastal den D a my jsme si jeli pro naše vytoužené štěňátko BELLU MIU.
Teď už je to měsíc co jí máme doma a musím říct, že nám dělá jen samou radost i když nás furt kouše. Je to prostě miláček. A za ten měsíc nám přibrala 6kg.
A vize do budoucna: pořídit Mijušce ženicha a když to situace dodvolí tak i štěňátka.
A taky by jsme rádi navštívili pár výstav.
Tak nám držte palce. Postupně vás budu informovat o té naší Mijušce jak hezky roste.